Shift 040
Verbouwen

Een gietvloer zelf doen bespaart u veel geld

Een huis inrichten kost veel geld en als u geld kunt besparen door de gietvloer zelf te doen is dat een fijne meevaller. Natuurlijk is het dan wel goed om te weten hoe het zelf doen van de gietvloer in zijn werk gaat. Op de website van Decochip bijvoorbeeld vindt u verschillende duidelijke instructievideo’s. Daarnaast kunt u als u uw vloer bij hen koopt, deelnemen aan een gratis workshop. Na het volgen van een workshop is gaat het zelf doen van de gietvloer u helemaal gemakkelijk af. Daardoor bespaart u dus geld en kunt u dagelijks genieten van uw eigen werk.

Alles voor uw gietvloer vindt u bij Decochip

Natuurlijk kunt u bij Decochip niet alleen terecht voor informatieve workshops over een gietvloer zelf doen. Zij verkopen namelijk verschillende afwerkingsproducten. Uiteraard de gietvloeren zelf vindt u hier, zij zijn in alle RAL-kleuren beschikbaar. Daarnaast vindt u alle producten die u nodig heeft voor het zelf aanbrengen van uw gietvloer. Van een rolgietvloer kam tot een set spijkerschoenen. Ook zijn er diverse startpakketten verkrijgbaar, waarmee u in één koop klaar bent om uw nieuwe vloer te realiseren. Voordat u aan de slag kunt, moet er nog de keuze worden gemaakt voor een type gietvloer.

Voor welke gietvloer kiest u?

Er zijn twee soorten gietvloeren, namelijk de PU gietvloer en de epoxy gietvloer. De PU gietvloer is van polyurethaan. Deze vloer is elastischer en zachter dan de epoxy gietvloer. Door zijn elasticiteit, is hij bijvoorbeeld erg geschikt om op een houten vloer aan te brengen. De epoxy gietvloer is erg hard en wordt bijvoorbeeld veel gebruikt in industriële omgevingen. Waar de PU gietvloer meer gekozen wordt voor in huis, is de epoxy gietvloer de beste keus voor een werkvloer die intensief gebruikt wordt. Op de website van Decochip kunt u zich verder verdiepen in alle eigenschappen van de verschillende gietvloeren.