Shift 040
Image default
Woning en Tuin

Harmonicadoek: schaduwdoek met voordelen

Een schaduwdoek is een doek die je in je tuin spant en die daar schaduw creëert. Je kunt hem bijvoorbeeld zo ophangen dat een speeltoestel, terras of jacuzzi altijd in de schaduw staat. Het voordeel van een schaduwdoek is dat deze betaalbaar is, gemakkelijk zelf op te hangen is en dat je er eigenlijk geen omkijken meer naar hebt. Een schaduwdoek op maat van Schaduwdoeken.nl is helemaal uitgevoerd zoals jij het wilt. Het nadeel van een schaduwdoek is dat deze statisch is en dat je dus niet soms in de zon kunt zitten. Wil je dat wel? Dan is het harmonicadoek een oplossing.

Wat is een harmonicadoek?

Een harmonicadoek is een vorm van zonwering die eigenlijk tussen een zonnescherm en een schaduwdoek in zit. Hij is te openen en te sluiten, wat een schaduwdoek niet kan, maar hij is niet bevestigd aan de muur, zoals een zonnescherm wel is. Met een harmonica schaduwdoek op maat bepaal je zelf wanneer je wel en wanneer je geen schaduw wilt hebben. Je kunt hem bijvoorbeeld openen aan het einde van de dag, wanneer de zon minder fel is, of hem gedeeltelijk openen. Bij deze specialist bestel je je harmonicadoek of schaduwdoek op maat gemakkelijk online en heb je deze vaak binnen twee weken al in huis.

Verschillende opties

Bestel je je harmonicadoek of schaduwdoek op maat bij Schaduwdoeken.nl, dan staan er een groot aantal opties tot je beschikking. Je moet nadenken over de vorm van je doek en de kleur. Ook de afmetingen zijn belangrijk en dan moet je ervoor zorgen dat het doek strak staat en dat afwatering geen probleem is. Een andere optie die je hebt is om voor een Shadesail-schaduwdoek op maat te kiezen. Dat is een doek waar je doorheen kunt kijken, zonder dat je bescherming naar beneden gaat. Ook je harmonicadoek kan op die manier worden uitgevoerd, zodat je altijd een beschut plekje hebt in je tuin.