Shift 040
Image default
Vakantie

5 opmerkelijke redenen om naar Menorca op vakantie te gaan

Menorca is een beroemd Spaans eiland. Het staat bekend vanwege de natuurlijke schoonheid. Jaarlijks bezoeken vele toeristen dit eiland om een glimp op te vangen van de natuur. Er zijn veel dingen te doen in Menorca en veel plekken om te bezoeken tijdens jouw verblijf in Menorca. Je kunt een auto huren of contact opnemen met verhuurbedrijven om handig te kunnen reizen, lees meer en boek hier: https://www.autospanje.nl/nl-eiland-minorca/. Het is verstandig om huurauto’s met elkaar te vergelijken. Hierdoor blijf je binnen jouw budget.

De 5 beste dingen om te doen in Menorca

We bespreken de beste activiteiten die je in Menorca kunt doen. Er zijn veel plaatsen om te bezoeken. Een aantal van deze plekken, die je niet mag missen, beschrijven we hieronder.

1.     Pedra Viva zomerfestival

Dit is één van de leukste dingen van Menorca. Het zomerfestival brengt leven in de brouwerij. Er zijn veel dingen te doen tijdens dit festival. Het is een paar jaar geleden gestart. Je krijgt er een idee over de Spaanse cultuur en geschiedenis. Er is veel kunst te zien op het festival. Leuk voor alle leeftijden, inclusief jong volwassenen en tieners. Het heeft voor ieder wat wils.

2.     Avarca sandalen

Je vindt ze op de stranden, veel winkels verkopen ze. Rijke families nemen er foto’s mee, het is een echt fashion statement. Ze worden door verschillende merken verkocht en zijn erg populair onder de mensen vanwege het mooie uiterlijk en de kwaliteit. Je kunt ze in Menorca kopen.

3.     Cala en Porter

Dit schijnt het beste resort van het eiland te zijn voor families. Het heeft alle faciliteiten en een prachtig landschap. Het wordt aangeraden tijdens je bezoek aan Menorca.

4.     El Toro

Dit is de grootste berg van het eiland. Hij is 358 meter hoog en aantrekkelijk voor bezoekers. Het heiligdom van Verge del Toro ligt ook op de berg. Met de auto of lopend kun je de top bereiken. Je hebt een prachtig uitzicht over het hele eiland, inclusief de immense stranden van het eiland. Je kunt een auto huren om te top te bereiken.

5.     Plava Punta Prima

Dit is een prachtig strand met kristalhelder water en wit zand. Je kunt er verschillende watersporten doen. Je geniet er van het beste nachtleven, het heeft een aantal restaurants en bars. Het wordt beschouwd als het meest rustige strand, er is bijna geen lawaai.

Laatste opmerkingen:

Menorca is een mooie plek. Als je op jouw volgende vakantie wil genieten van de natuur en de beste locaties wil bezoeken, dan moet jouw volgende vakantiebestemming Menorca zijn. De beste dingen die je hier kunt doen, staan hierboven beschreven. Je kunt er eenvoudig een auto huren. Op Menorca kunt u een auto huren bij bedrijven als Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Alamo, Enterprise, Dollar, Keddy By Europcar, InterRent, Firefly, Flizzr, Surprice, Goldcar, Rhodium, Hertz Dream Collection, Autoclick en Nomadcar. Vergelijk de huurauto’s van tevoren om een idee te krijgen over een eerlijke huurprijs.

https://www.autospanje.nl