Shift 040
Image default
Vakantie

Ontdek de opties als u als particulier wilt beleggen in vastgoed

Vandaag de dag komt het steeds vaker voor dat particulieren investeren in vastgoed. Overweegt u als particulier te beleggen in vastgoed? Dan zijn er -zelfs als u niet veel van beleggen of vastgoed afweet- verschillende mogelijkheden. Een van die bedrijven waar u dan terechtkunt is Center Parcs Vastgoed. Dit bedrijf heeft al ruim 50 jaar ervaring binnen de vastgoedbranche en biedt particulieren mooie opties om te beleggen in een recreatiewoning. Zij helpen u bovendien stap voor stap door het hele proces. Lees snel verder en ontdek de voordelen die Center Parcs Vastgoed u te bieden heeft.

Profiteer van voordelen als u wilt investeren in vastgoed

Center Parcs Vastgoed ontwerpt, bouwt en beheert al meer dan 50 jaar duurzame toeristische recreatieparken. Als u dus wilt investeren in een recreatiewoning bij deze vastgoedspecialist, profiteert u van diverse voordelen. Deze zetten we even voor u op een rijtje:

  • Dankzij de jarenlange ervaring profiteert u van dubbele vakkennis en investeert u bij een sterk merk.
  • Gedurende de looptijd van de huurovereenkomst ontvangt u 5% gegarandeerde huur of minimaal 3% variabele huur met een percentage van de totale huuromzet. Hierdoor ontvangt u altijd een vast rendement.
  • Center Parcs Vastgoed neemt zaken als leegstandsrisico, onderhoud en exploitatie uit uw handen.
  • U wordt vanaf de oriëntatiefase tot en met de verkoop professioneel en persoonlijk begeleid.
  • U heeft de mogelijkheid om een langjarig contract af te sluiten, zodat u zeker bent van een vast rendement en inkomsten.

Bezoek een van de informatie- en verkoopdagen

Bovenstaande voordelen maken het voor u interessant om veilig en professioneel als particulier te beleggen in vastgoed bij Center Parcs Vastgoed. Bent u eruit en kiest u voor investeren in vastgoed? Neem dan zeker een keer deel aan een informatie- en verkoopdag. U krijgt dan een rondleiding bij een van de projectlocaties en in de modelwoningen. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met de medewerkers van Center Parcs Vastgoed om meer te weten te komen over de mogelijkheden voor particulier beleggen in recreatief vastgoed.

https://www.centerparcs-vastgoed.nl/