Shift 040
Vakantie

Hotel Amsterdam

Vergaderen is een waardevolle maar ook een kostbare investering. De meeste bedrijven vinden het daarom belangrijk dat dit op een efficiënte manier gebeurt. Maar wat is nu precies efficiënt vergaderen? Vaak wordt er tijdens een vergadering een agenda met actiepunten opgesteld waarbij verschillende onderwerpen worden aangesneden. Vooraf actiepunten vaststellen kan efficiënt werken maar in de praktijk gaat dit vaak anders.

Om lange vergaderingen te voorkomen, is het aan te raden om minisessies in te plannen voor ieder actiepunt. Zo blijven de genodigden scherp en lopen verschillende actiepunten niet door elkaar. Nadat het punt is besproken, wordt er een korte break ingelast. Tijdens deze korte break heeft u dan de ruimte om met uw collega’s te ontspannen en een kop koffie of thee te drinken. Vervolgens gaat u weer verder met het volgende actiepunt.

Van der Valk, uitzicht over de Amstel

Een goede vergaderlocatie in Amsterdam voor het houden van dit soort minisessies is Van der Valk Hotel Amsterdam. Dankzij haar ligging is het voor uw gezelschap zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken. Het hotel beschikt over een parkeergarage en ligt op 5 minuten loopafstand van het metrostation Overamstel. Bij Valk Hotel Amsterdam vindt u verschillende vergaderruimtes. De vergaderruimtes zijn voorzien van luxe en moderne faciliteiten. Denk hierbij aan audiovisuele apparatuur, geluidswerende wanden, een beamer en een lcd-scherm.

Daarnaast beschikt het hotel over een luxe break-out ruimte waar u tijdens uw vergadering een pauze kunt nemen. In de break-out ruimte vindt u verschillende warme dranken, verfrissende (fris)dranken en lekkernijen. De ruimte is ingericht om even te ontspannen na een vergadering, brainstormsessie of een andere gelegenheid. Na de break kunt u weer met een frisse start de volgende minisessie in. Wenst u tijdens of na de vergadering nog een lunch of diner? Dan zijn er diverse arrangementen mogelijk waaruit u een kunt keuze maken. Speciale verzoeken of wensen zijn mogelijk. Hiervoor kunt u samen het met salesteam van Valk Hotel Amsterdam een arrangement op maat samenstellen.

Kortom, Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel biedt een totaalpakket aan voor vergaderingen of minisessies. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van het huren van een zaal? Voor meer informatie bezoekt u de website of belt u naar +31 (0)20 80 01 100.

Klik hier voor de site : https://www.vandervalkamsterdam.com