Shift 040
Image default
Woning en Tuin

Deze handgemaakte Marokkaanse lampen geven sfeer aan elk interieur

Wie wil er nu geen schitterende karakteristieke handgemaakte lamp in de woonkamer, slaapkamer of keuken? Alleen als je een fan bent van alles wat massagemaakt wordt en waar geen imperfectie in mag zitten, is dit een stijl die niet bij je past. Is karakteristiek en handgemaakt wel jouw smaak? Dan is Hadaya hét adres voor jou. Dit bedrijf maakt al bijna twintig jaar Marokkaanse lampen zoals je ze nog nooit eerder hebt gezien. Ze nemen de traditionele Oosterse stijl en steken deze in een modern jasje door te experimenteren met materialen en patronen. De lampen worden handgemaakt en dat zie je. Ze hebben schitterende imperfecties, een karakteristieke uitstraling en creëren een sfeer in je woning die met massaproductie nooit te evenaren is.

Het begon als klein project

Hadaya begon in 2002 met het ontwerpen van de eigenzinnige Marokkaanse lampen, wat toen vooral een uitdagend project was. De combinatie van het traditionele met het moderne bleek direct een hit, waardoor het bedrijf vandaag de dag nog steeds bestaat. Wat klein begon is uitgegroeid naar een groot assortiment met zowel een groothandel en een winkel, die zeker het bezoeken waard is als je in regio Amersfoort bent. De Marokkaanse lampen zijn zeker toevoegingen aan het interieur dat jij wilt bezitten. De lampen passen namelijk in elk interieur en brengen veel sfeer in huis. Je hebt dus niet alleen een functionele lamp, maar vooral een sfeervol exemplaar!

Kies uit de verschillende lampen

In de webshop en winkel in Amersfoort, die zeker het bezoeken waard is als je in de regio bent, vind je verschillende soorten Marokkaanse lampen. Er zijn namelijk hanglampen, maar ook plafonnières en tafellampen. Deze zijn allemaal uitgevoerd in de unieke stijl waar het bedrijf bekend om staat. Maak je keuze uit de verschillende lampen en creëer een unieke sfeer in huis. Er is geen enkel interieur dat niet wordt verrijkt door deze bijzondere lampen!

https://www.hadaya.nl/