Shift 040
Woning en Tuin

Eiken houten vloeren Haarlem

Recent zocht ik bij houten vloeren Haarlem naar een eiken vloer. Ik ga namelijk verhuizen. En in het huis waar ik ga wonen, in Haarlem, ligt een heel slecht uitziende vloer op dit moment. Deze zou ik dus graag willen vervangen voor een mooie nieuwe. En dan het liefst laminaat / eiken. Ik ben naar de website van een vloerenwinkel uit Haarlem gegaan om hun assortiment te bekijken.

Website houten vloeren Haarlem

Op de website van houten vloeren Haarlem, Bax Houthandel, zag ik dat zij enorm veel houtsoorten hebben. En allemaal voor een voordelige prijs! Dat komt omdat zij hun houten vloeren produceren in hun eigen fabriek, in Haarlem. Perfect! Zo zal de kwaliteit ook vast goed zijn. Op de website heb ik vervolgens de houtsoort laminaat gekozen. Daar zag ik direct allerlei verschillend uitziende houten vloeren. Witte, grijze, bruine en zelfs zwarte. Omdat mijn woning ook behoorlijk op wit geaccentueerd is, besloot ik om voor een grijze houten vloer te gaan. Na dat geselecteerd te hebben, blijven er een aantal over. Waaronder eentje die ze ‘mist grijs’ noemden. Deze zag er heel erg mooi uit! Ik heb die dan ook besteld.

Bax Houthandel

De volgende werkdag kwamen ze van Bax Houthandel al langs om te laten zien hoe de vloer dan gaat worden. Vervolgens zijn ze enkele afmetingen gaan doen en bij terugkomst in de fabriek zijn ze direct begonnen met het fabriceren en op maat maken van mijn houten vloeren.

Deze kwamen ze al twee weken later brengen. En die hebben ze dan ook direct in de woonkamer gelegd. Prachtig eindresultaat!

Dus kom jij uit Haarlem en heb je een houten vloer nodig, dan kan ik jou Bax Houthandel zeker aanbevelen. Voor een lage prijs heb je een hoge kwaliteit vloer in huis, die zij er overigens ook nog zelf in leggen.

 

Klik hier voor de site :