Shift 040
Image default
Woning en Tuin

Koop een vliegengordijn voor je deur tegen de beste prijs

Het is weer zomer en dat betekent naast heerlijke zomerdagen ook veel insecten in en om het huis. Daarom doe je er goed aan om een hoogwaardig vliegengordijn voor je deur te bestellen. Op deze manier kun je toch de gehele dag je woning van frisse lucht voorzien, zonder dat vliegen, muggen en wespen je huis binnendringen. Voor zo’n gordijn moet je bij dé marktleider op het gebied van vliegenweringsproducten zijn: Torresol. Al sinds 1990 in zet dit bedrijf zich in voor vliegengordijnen en raamhorren van de hoogste kwaliteit – en dat tegen de beste prijs.

Kies voor een magneetgordijn dat automatisch sluit na het in- en uitlopen

Wil je ér echt zeker van zijn dat insecten geen kans hebben? Kies dan voor een gordijn dat is voorzien van magneten en daarom automatisch sluit na het in- en uitlopen van je woning. Je bevestigt het vliegengordijn zelf eenvoudig op het kozijn van je deur. Het wordt namelijk kant-en-klaar geleverd met bevestigingsmateriaal als dubbelzijdige tape en punaises. Je hebt daarom geen boren of schroeven nodig. Blijkt het gordijn net iets te groot te zijn? Dan kort je het in door een gedeelte van het gaas om te slaan en vast te maken met nietjes of door het gebruik van een naaimachine.

Ontdek meer voordelen

Met het magneetgordijn van deze vliegenweringspecialist profiteer je ook van hoogwaardig gaas dat licht doorlaat, waardoor je niet hoeft in te leveren op de lichtinval in je woning. Bovendien is het vliegengordijn zeer huisdiervriendelijk en is het ook te gebruiken wanneer je één gedeelte van je deur wilt openzetten. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden van de vliegengordijnen van Torresol? Neem dan contact op met de klantenservice. De vriendelijke medewerkers zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag om je van persoonlijk advies te zien en al je eventuele vragen te beantwoorden.

https://www.torresol.nl/index.php/