Shift 040
Image default
Woning en Tuin

Realiseer eenvoudig een Douglas veranda met dit complete bouwpakket

Douglas hout is perfect om een veranda mee te bouwen. Het hout is sterk, gaat lang mee en heeft ook nog eens een mooie warme uitstraling. Het is niet voor niets dat dit veelzijdige hout voor diverse overkappingen wordt gebruikt. Mede door duurzaamheid gebruikt Doe Het Zelf Veranda Douglas hout voor de bouwpakketten om zelf een veranda mee te bouwen. Duurzaamheid staat bij dit bedrijf namelijk hoog in het vaandel. Met deze complete pakketten haal je in één keer alles in huis wat je nodig hebt om een veranda te bouwen, van Douglas hout tot polycarbonaat daken en van ledverlichting tot montagematerialen.

Zet de Douglas veranda heel eenvoudig zelf in elkaar

Door een compleet bouwpakket van Douglas aan te schaffen, zet je heel eenvoudig en zelf een veranda in elkaar en bespaar je verschillende ritjes naar de bouwmarkt. Je hoeft tenslotte niet naar de bouwmarkt om allerlei onderdelen te halen. Bovendien hoef je ook geen extra aanhanger te regelen of huren voor de grotere onderdelen. Alles komt namelijk in één kant en klaar pakket, die je vervolgens zelf heel makkelijk in elkaar zet. Zelf? Ja, zelf! In deze complete bouwpakketten wordt namelijk een montagehandleiding meegeleverd die ervoor zorgt dat zelfs mensen met twee linkerhanden dit bouwpakket in elkaar zetten.

Bestel alle onderdelen in één keer

Droom jij al jaren van een prachtige overkapping of veranda aan je huis of in je tuin? Koop dan een compleet bouwpakket van Douglas en creëer zo heel eenvoudig en snel je eigen veranda. Bestel jouw complete bouwpakket online en profiteer van gratis verzending. Voor je het weet heb je alle materialen in huis om te beginnen aan je eigen veranda of overkapping. Wil je meer weten over de mogelijkheden of heb je een vraag? Neem dan contact op met één van de experts van dit bedrijf. Dit doe je door het contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen. De contactgegevens van dit bedrijf vind je op de website.

https://www.doehetzelfveranda.nl/

Gerelateerde artikelen

Moderne fauteuils koop je in Enschede

Lekker werken in je eigen tuin!

Blauwe mozaiek tegels zijn het nieuwe zwart