Shift 040
Woning en Tuin

Spetterende canvassen, spetterende kleuren

Ben je al heel lang op zoek naar het beste adresje om canvassen op de kop te tikken? Heb je nog nergens canvassen naar je smaak gevonden of voldoet de gevonden kwaliteit niet aan je verwachtingen? Dan hebben we misschien wel het uitgelezen adresje voor je! Nee, het is geen statig winkelpand, waar je je canvassen minimaal 20 procent teveel betaald, maar een online webwinkel. Op canvaswinkel.nl vind je de ruimste keuze aan canvassen. Doeken van uitstekende kwaliteit en dat tegen een fractie van de kostprijs die je in een reguliere winkel zou neertellen, en dat is nog maar het begin.

 

Prachtige en levensechte kleuren op je canvas

De kleuren van de doeken van canvaswinkel.nl zijn werkelijk fenomenaal. Levensecht en levend, zoals je ze wil en zou verwachten. Je foto’s komen volledig tot zijn recht en je hebt gegarandeerd een blikvanger in je woonkamer of andere ruimte. De modernste druktechnieken, die steeds verder verfijnd worden zorgen hiervoor. Het is dan ook geen toeval dat canvaswinkel.nl al heel wat jaren meedraait. Duizenden tevreden klanten bestelden al hun canvas bij deze webshop. Je kan heel wat van deze testimonials op de website lezen.

 

Alle mogelijke formaten

De canvassen zijn trouwens ook in heel wat verschillende formaten te verkrijgen. Ook dat is geen evident gegeven. Tot op de centimeter nauwkeurig kan je je bestelling ingeven op de site. Zo verlies je geen ruimte in je huis en past je canvas schilderij altijd perfect in de ruimte. Wist je trouwens dat je de canvassen ook in de badkamer kan hangen? Alle canvassen zijn waterdicht en kunnen heel wat verdragen, dus dat is geen enkel probleem. Ze trekken ook helemaal niet krom. Bovendien krijg je maar liefst 80 jaar garantie op de canvassen, dat waren nog even vergeten te melden. Zo ben je levenslang zeker van een perfecte canvas.

 

Zoek je afbeelding uit meer dan 4000 afbeeldingen

Uit meer dan 4.000 afbeeldingen kan je online kiezen. Dat is heel wat, geloof ons maar. Alle mogelijke taferelen van landschappen tot oude meesters, je vindt het allemaal online. Ongetwijfeld zit er ook voor jouw smaak wel een foto tussen. Moest je toch niets vinden, dan kan je ook je eigen foto uploaden. Dat kost helemaal niet meer, is even makkelijk en je hebt werkelijk een uniek stuk. Bovendien controleren ze ook nog altijd even de kwaliteit van de foto voor ze aan het drukken gaan. Zo voorkom je canvassen met slecht geprinte foto’s.

 

Niet enkel canvassen

We hebben ons nu specifiek bezig gehouden met de canvassen van canvaswinkel.nl, maar je kan er nog heel wat andere dingen bestellen. Ook voor je foto’s op dibond, foto’s op plexiglas of zelfklevende posters, kan je er terecht. Ook tot op de centimeter nauwkeurig overigens.

Surf eens naar canvaswinkel.nl, doe inspiratie op en bestel je canvas. De kwaliteit en service zijn werkelijk uitmuntend en dat tegen een zacht prijsje.

 

Klik hier voor de site : https://www.canvaswinkel.nl/