Shift 040
Image default
Woning en Tuin

Blauwe mozaiek tegels zijn het nieuwe zwart

Eerder werd je in interieur zaken nog net-nietdood gegooid met de kleur zwart. Het is tijdloos, simpel en overal mee te combineren. Maar laten we eerlijk zijn, vrolijk of sfeervol is niet bepaald. Ben je geen held in decoreren dan kan de kleur zwart zelfs een grauw aanvoelen, wat je natuurlijk niet wilt voor je interieur. Daarom stappen steeds meer mensen over op de kleur blauw. Een subtiele kleur die veel meer warmte en gezelligheid geeft dan het harde zwart.

 

Kleurtherapie met blauwe mozaiek tegels

De kleur blauw heeft een rustgevende werking op ons. Dat komt misschien doordat blauw de kleur van de lucht en de zee is. Door je interieur een touche of blauw te geven zorg je voor een frisse, rustgevende uitstraling. Niets fijner dan pure rust voelen bij binnenkomst na een lange dag. Met blauwe mozaiek tegels kun je super makkelijk en snel de blauwe tint verwelkomen in je huis. Er zijn zo ontzettend veel verschillende kleuren blauw waar je uit zou kunnen kiezen. Denk bijvoorbeeld aan diep marine blauw of juist het lieve zachte pastel blauw. Wat jouw persoonlijke stijl ook is, er zal altijd een blauw tint zijn die erbij past!

 

Combineren van de kleur blauw

Wist je dat er eigenlijk geen kleur is die écht vloekt bij blauw. De basiskleuren vormen een prachtige combinatie. Blauwe mozaiek tegels kun je dus prima combineren met wit, grijs of de oude vertrouwde zwart. Zo hoef je je oude zwarte interieur niet gelijk de deur te wijzen, simpelweg combineren brengt al veel moois!

 

https://www.topmozaiek24.nl/mozaiek-tegels-blauw/

Gerelateerde artikelen

Uw lokale loodgieter

Stratenmaker Nederhorst in het zonnetje

Energiekosten besparen