Shift 040
Image default
Mode en Kleding

5 handige tips om je tas praktisch in te richten

5 handige tips om je tas praktisch in te richten 

Heb je wel eens vaak last van je rug of van je schouderbladen. En heb je jezelf eens afgevraagd waardoor het komt? Misschien komt het omdat je meer dan nodig prulletjes in je tas stopt. Dag in- en uitneem je dezelfde tas weer mee naar je werk of andere plekken. Tijd om eens te inspecteren wat je nu wel of niet nodig hebt voor in je tas. 

Stop alleen spullen in je tas die je nodig hebt

Hoe vervelend is het als je iets nodig hebt en je moet helemaal in je tas lopen graaien om datgene te vinden wat je nodig hebt. Daarom is het verstandig om met een fresh start te beginnen. Dus zet je tas ondersteboven en ga alles ordenen. Stop pasjes of kaartjes in je telefoon mapje die je dringend nodig hebt en geef dit een vaste plek in je tas. Doe alleen de noodzakelijke spullen in je tas, zoals je make-up en maandverband in een apart etui zodat je tas overzichtelijk blijft. Wat ook een optie is om een kleinere tas te kopen zoals deze omybag.  Heb je van tevoren bedacht wat je in je tas wilt hebben en hoe je je reis voortzet? Want dit heeft effect bij het kiezen van je tas die je gaat gebruiken in je dagelijks leven. Als je vaak op je fiets zit van a naar b dan is het zo gemakkelijk om een leren rugtas aan te schaffen, het voordeel is dat deze waterdicht is en blijft als het gaat regenen.

Heb je al eens gehoord van een aparte binnentas

Wil je je tas intact houden van vlekken in je binnentas dan kun je kiezen voor een externe binnentas. Dit is gemakkelijk als je weinig tijd hebt om alles te ordenen en om je spullen te overhevelen van de ene tas naar de andere tas.  Deze bestaat ook voor je werk tas oftewel een aktetas dames. Probeer je aktetas ook schoon en geordend te houden door de papieren apart van je laptop te scheiden, je oplader en je mobiel en sleutels kun je ook netjes opbergen in de aparte vakjes van je werk tas. Is je tas een beetje vuil even met een vochtige doek of speciale spray overheen en je kunt met een frisse tas en leeg opgeruimd hoofd weer naar je werk!