Shift 040
Image default
Mode en Kleding

Een beha voor een grote cup

Je herkent het vast wel wanneer je een grotere beha maat hebt: pijnlijke schouders, weinig keuze, snijdende cups en niet genoeg steun. We geven je een aantal tips voor het vinden van de perfecte bh.

Ondersteuning

Het belangrijkste bij een grote cup maat is een beha die je borsten genoeg ondersteuning geeft op een comfortabele manier. Je verbetert daardoor meteen je houding en vermijd rugklachten. Zorg er wel voor dat de beugels niet in je borst prikken. Wanneer dit wel het geval is heb je waarschijnlijk de verkeerde maat gekozen, verander dan van maat. Je kunt je borsten altijd gratis laten opmeten bij verschillende lingerie winkels en laat je hier adviseren door een specialist.

Soorten

Er zijn veel verschillende soorten bh’s, van een bralette tot een triangel beha. Een beugelbeha is de beste optie wanneer je grotere borsten hebt. De beugel biedt steun en zijn daarnaast voorgevormd waardoor het een mooie ronde vorm aan je borsten geeft. Probeer push-up beha’s te vermijden, deze creëren namelijk nog meer volume. Vergeet geen sport beha toe te voegen aan je collectie!

Prima Donna BH

Je hebt er vast wel al een in je kast liggen: een prima donna bh. Prima Donna is een luxe lingerie merk welke beha’s ontwikkelen voor de grotere maten, van cup B tot zelfs cup J. Zij hebben een breed assortiment, van sportieve tot verleidelijke lingerie. De prijzen van deze bh’s liggen wel iets hoger dan bij de algemene lingerie ketens maar dat is het vaak wel waard wanneer je jouw maat bijvoorbeeld nergens kan krijgen.  

https://dolcedonna.shop/collections/primadonna