Shift 040
Image default
Mode en Kleding

Wat is het beste middel tegen opvliegers?

Als vrouwen in de overgang komen, dan gaat dat in veel gevallen gepaard met ongemakken. Opvliegers komen vaak voor. Een goed middel tegen opvliegers en om de symptomen daarvan te bestrijden is een koelsjaal. Deze kunt u onopvallend dragen, ze zijn zeer modieus. De kristallen in de sjaal zorgen ervoor dat uw huid en ook de aderen in uw hals worden gekoeld. Hierdoor duurt een opvlieger minder lang en heeft u er dus minder last van. Deze unieke sjaals worden in Nederland verkocht door Comfort Cooling Products in Rijen.

Minder last van de overgang of andere klachten

Niet alleen als middel tegen opvliegers, maar ook in andere situaties kan een koelsjaal uitkomst bieden. Migrainepatiënten hebben er baat bij om de hoofdpijn te verlichten. Mensen die een chemokuur of radiotherapie volgen, kunnen baat hebben bij het dragen van een koelsjaal om de bijwerkingen te verminderen. De koelsjaal kan behalve om de hals ook om het hoofd worden gedaan om directe stimulatie van de schedel te geven. Omdat de koelsjaals in tientallen kleuren leverbaar zijn kunt u ze ook prima dragen als u naar uw werk gaat, anderszins de deur uit of als u er gewoon goed verzorgd uit wilt zien.

Maak het u gemakkelijk met een koelsjaal van de specialist

Als u de overlast van de overgang wilt verminderen, verwen uzelf dan met een charmante koelsjaal. De kristallen in de sjaal zorgen voor snelle verlichting bij een opvlieger. Maar ook als u de sjaal niet draagt als middel tegen opvliegers zal hij u prima staan. U kunt de sjaal direct bestellen in de webshop en veilig betalen met iDEAL of PayPal. U ontvangt uw bestelling binnen enkele dagen. Leg de sjaal een half uurtje in lauw water, laat hem drogen op een handdoek en hij is klaar voor gebruik. Heeft u vragen? Dan staat de klantenservice van Comfort Cooling Products voor u klaar.