Shift 040
Image default
Mode en Kleding

Van bankhangen naar een topconditie!

Het lijkt zo’n onoverbrugbaar stuk: van het zitten op e bank naar een actieve levensstijl. Ben jij die bankhanger die een topconditie wil? Dan is er ontzettend goed nieuws voor jou: het is mogelijk! En, het is niet eens zo enorm moeilijk. Wil jij eindelijk die stap zetten? Lees dan hier hoe je dit kan aanpakken, zodat jij die topconditie krijgt die je wil.

De eerste stap heb je al gezet

Dat klinkt misschien raar, maar het is wel waar. Als je immers al zegt dat je een topconditie wil, dan gaat je dit lukken. Afgezien van ziektes etc. natuurlijk die je dit onmogelijk maken. Maar, heb je die niet? Dan is er voor jou geen drempel meer. Je wil is er. En willen, is de helft van kunnen. Dat gezegd hebbende ga je nu naar de volgende stap.

De tweede stap is een schema

Wat je ook doet: je hebt wel een plan nodig. Wil je bijvoorbeeld jouw conditie verbeteren? Dan is hardlopen een goede optie. Als je een goed schema zoals dat van Wim Groenendijk, op Youtube pakt. Dan kun je bijvoorbeeld in 8 weken tijd van een hele slechte conditie overgaan naar een goede conditie waarin je 5 km per uur kunt lopen in circa 35 minuten. Volg het schema en pas op met blessures. Is dit schema te fanatiek voor jou? Begin dan eerst met een maand, waarin je opbouwend toewerkt naar drie keer per week een half uur wandelen. Ook als dat te veel is: neem nog een maand extra waarin je toewerkt naar 3 keer per week 15 minuten wandelen.

Quotrell

Iedereen heeft wel een moment van een dip of dat je het gevoel hebt dat je blijft steken. Wat je daartegen kunt doen? Simpelweg jezelf af en toe belonen. Zo kun je jezelf belonen met mooie kleding van Quotrell. Quotrell heeft hele mooie sportieve kleding waarin sporten vanzelf wat leuker wordt. Zo kun je ook tegen jezelf zeggen: ik heb deze Quotrell verdient. Mooi toch?

https://konceptstore.nl/collections/quotrell