Shift 040
Mode en Kleding

Nu grote maten dameskleding in de aanbieding

In het gehele land zijn grote maten dameskleding in de aanbieding. Er is een nieuw concept in Nederland bedacht om de mensen weer meer richting te laten gaan. Om de 4 weken is er een thema dat aangeboden wordt door het hele land. Bijna alle belangrijke en grote merken doen aan deze actie mee met als hoofddoel de mensen terug naar de winkelstraten te krijgen. Tegenwoordig wordt er veel gehandeld in internet. Dat is natuurlijk een goede markt maar wanneer mensen weer terug komen naar de straten zorgt dit toch voor meer omzet. Dit weekend zijn de grote maten dameskleding in de aanbieding. Er is een website online waar u kunt zien welke winkels allemaal aangesloten zijn bij dit nieuwe concept. Dit concept is een jaar geleden begonnen en de meeste winkelketens merken dit heel goed.

Waarom grote maten dameskleding in de aanbieding kopen?

In dat ene weekend om de 4 weken is er meer drukte in de straten. Hierdoor profiteren ook de horeca natuurlijk massaal van. Maar dit weekend zijn de grote maten dameskleding in de aanbieding. De bedrijven die hierbij aangesloten zijn zullen wel extra voorbereidingen moeten doen. Hiervoor zijn een aantal afspraken waaraan ze moeten voldoen. Die afspraken zijn gemaakt voordat het concept van start is gegaan. Zo moeten de actie stellingen vooraan de winkel staan. Dus dit weekend zou bij de ingang een tafel of stelling moeten zijn met daar grote maten voor dameskleding. Naast deze werkzaamheden moet er ook een vlag buiten gehangen worden met het logo van het concept. Deze vlaggen krijgen ze winkelketens gratis. Het is de bedoeling om tijdens het weekend de vlag op te hangen zodat mensen kunnen zien welke winkel ketens aangesloten zijn. Daarnaast moeten de winkel ketens aan het begin en einde het onderwerp kenbaar maken. Dit kunnen ze doen door borden buiten te plaatsen met daarop de tekst van het onderwerp, bijvoorbeeld grote maten dameskleding.

Hoeveel korting krijg ik?

Voor grote maten dameskleding wordt er onderling bepaald tot hoever de korting mag gaan. Meestal ligt dit rond de 20%. Wat een nadeel van dit concept is dat niet elke partij grote maten dameskleding verkopen. Hiervoor mogen zij zelf bepalen wat zij hieraan gaan doen. Maar de winkels met grote maten dameskleding wordt wel verwacht dat zij dit doen.

Klik hier voor de site : http://www.zizzi.nl